Державний "Ощадбанк" зняв рекламне відео із піснею... Кіпєлова, який любить Путіна і гастролює Кримом

У тіктоці "Ощадбанку" опублікували відео на пісню "Я свободен" російського гурту "Арія". Артисти гастролювали окупованим Кримом, а екссоліст Валерій Кіпєлов підтримав окупацію Криму, повідомляють Патріоти України.

У тікток-профілі "Ощадбанку" цього відео вже немає. Втім, його зняли знімком екрану і залили у ютуб. На кадрах видно лого тіктоку і посилання на профіль "Ощадбанку".

Відео в тіктоці "Ощадбанку" під "Арію"

Сюжет простий: начебто хлопець обіцяє показати найкраще місце на землі. Дівчина уявляє собі "Ощадбанк". Щоправда, до чого тут після гурту "Арія" – "Я вільний" (рос. "Я свободен") – не до кінця зрозуміло.

У коментарях користувачі висловили обурення, що це найкраща антиреклама банку. Згодом відео "знесли", зробивши приватним.

"Арія" виступала в окупованому Криму, Кіпєлов підтримав Путіна

Трек "Я вільний" "Арія" записувала з ексвокалісотом Валерієм Кіпєловим. Саме його голос на відео, під яке "Ощадбанк" знімав свої відео. Кіпєлов підтримав окупацію Криму і публічно хвалив Путіна.

"Мені дуже сподобався виступ Путіна, який сказав, що Крим для всіх і, єдине, що він ніколи не буде бандерівським. Тут я його підтримую на всі 100%", – висловився Кіпєлов у 2014 році.

Згодом екссоліст "Арії" неодноразово бував у Криму і давав концерти зі своїм гуртом "Кипелов". Останній із них був у вересні 2021 року.

Недоімперії женуть з Південного Кавказу: Кремль вимушено підтвердив факт виведення своїх "миротворців" з Нагірного Карабаху

четвер, 18 квітень 2024, 2:35

Баку та Анкара не залишили Москві вибору. Спікери Кремля дуже неохоче коментують подію, що б'є по імперській гордині. Росія дійсно виводить свої "миротворчі сили" із території Нагірного Карабаху, яка повернулась під контроль Азербайджану. Про це сказав...

Нема кому працювати: У РФ до роботи на підприємствах оборонного комплексу збираються залучити школярів

четвер, 18 квітень 2024, 0:55

У Татарстані (автономна республіка у складі РФ) вирішили залучити підлітків віком від 14 до 18 років до роботи на підприємствах оборонно-промислового комплексу. Парламент підготував програму, згідно з якою їм дозволять працювати на заводах у вільний ві...