Державу поглинає Мордор: Небо для Білорусі закрили всі сусіди, крім Росії (карта)

На сьогоднішній день щонайменше 10 країн вже закрили свій повітряний простір для білоруських авіакомпаній, повідомляють Патріоти України з посиланням на TUT.BY.

Так, у бойкоті беруть участь Польща, Україна, Литва, Латвія, Естонія, Чехія, Фінляндія, Швеція, Великобританія і Франція. Росія до зазначених заходів не приєдналася.

“Білоруські туроператори припиняють продажі пакетів в Чорногорію, Болгарію та Албанію. На 29 і 30 травня скасовані рейси “Бєлавіа” за маршрутом Мінськ-Тіват-Мінськ. Білоруські туристи очікують інформацію про вивізні рейси з Чорногорії. “Алатан Тур” підтвердив, що продаж пакетів в Болгарію і Албанію теж припинена. У Travel House відповіли наступне: “очікуємо офіційної інформації від туроператорів і “Белавіа”, поки скасовані рейси тільки в Болгарію, Албанію і Чорногорію. Якщо маршрути обльоту будуть розроблені, то тури відбудуться”, – зазначає видання.

Крім того, журналісти склали попередню карту того, як можуть виглядати маршрути на популярні курорти після заборони Belavia влітати в повітряний простір ряду країн.


Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...