Держдеп США пояснив, чому закликали американців негайно залишити Україну

Представник Державного департаменту США пояснив, чому посольство країни закликало своїх громадян негайно залишити територію України, передають Патріоти України.

З його слів, головним пріоритетом для США є безпека громадян країни за кордоном. "Ми прагнемо надавати громадянам США чітку, своєчасну та достовірну інформацію про кожну країну світу, щоб вони могли приймати обґрунтовані рішення щодо поїздок", - заявив він.

Чиновник зазначив, що Україна через повномасштабну війну не підходить для туристичних поїздок, і заявив, що американцям варто залишити територію країни, причому зробити це за маршрутами, які не наражають їх на ризик через бойові дії.

"Державний департамент продовжує закликати всіх громадян США негайно залишити Україну, якщо це безпечно, використовуючи будь-який комерційний чи інший приватний наземний транспорт", - каже представник Держдепу. Водночас він додав, що для деяких громадян укриття на місцях можуть виявитися найкращим варіантом.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...