Держдеп відповів Ірану та Росії на звинувачення США у знищенні авіалайнера МАУ над Тегераном

У Державному департаменті США усю провину за авіакатастрофу літака МАУ неподалік Тегерана, в котрій загинули усі 176 осіб на борту, покладають виключно на Іран, зазначають Патріоти України.

Державний секретар підтримує версію про навмисне збиття ракетою. Про це заявила речниця Державного департаменту США Морган Ортагус.

Вона зазначила, що у Державному департаменті вважають, що важливо пам'ятати, що влада Ірану на початку заперечувала свою причетність до катастрофи і пояснювала все технічними причинами.

Державний секретар підтримує позицію України, Канади та інших держав, що літак був навмисно збитий Іраном,
– зазначила вона.

Це стало відповіддю на заяву міністра закордонних справ Ірану Мохаммеда Джавада Заріфа, що Іран збив український літак внаслідок людської помилки "у період кризи, "викликаної авантюризмом США". Окрім того, у причетності до авіакатастрофи США звинуватила також Росія.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....