Держдума Росії в лютому розгляне питання визнання так званих “Л/ДНР”

Рада Державної Думи Росії прийняла рішення в лютому розглянути звернення до президента РФ Володимира Путіна про визнання так званих Л/ДНР, повідомляють Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

Зазначимо, що відповідний документ надійшов до російського парламенту минулого тижня.

“Рада Думи прийняла рішення розглянути постанову (звернення до президента РФ про визнання “ЛДНР”, – ред.) в лютому”, – заявив перший заступник голови фракції Комуністичної партії РФ Микола Коломейцев.
Зазначимо, що у Російській Федерації наголосили, що досі не визнали самостійний статус так званої Донецької і Луганської народних республік, тож вони досі лишаються самопроголошеними квазіутвореннями.

У зв’язку з цим Комуністична партія РФ внесла до російської держдуми проєкт звернення до президента Володимира Путіна з проханням визнати так звані Донецьку і Луганську “народні республіки”.

Як відомо, на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей видали вже близько 1,4 мільйона паспортів так званих “республік”.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...