Держиморди Путіна б'ють і арештовують дітей: Серед затриманих у Москві - 50 підлітків, 5 людей госпіталізовано

Влада Москви намагається приховати реальну кількість людей, які могли постраждати під час розгону акції.

Внаслідок придушення акції протесту у Москві, затримано 50 підлітків, 5 осіб опинилися у лікарнях, повідомляють Патріоти України.

Автомобілі швидкої допомоги 12 разів виїжджали 3 серпня у зв'язку зі зверненнями про травми, отримані під час акції протесту в Москві. П'ятеро осіб були госпіталізовані. У департаменті охорони здоров'я Москви стверджують, що зараз в лікарні залишається один постраждалий, його стан задовільний.

Загалом під час акції з вимогою зареєструвати незалежних кандидатів на виборах до Московської міської думи, за даними "ОВС-Інфо", було затримано понад 800 осіб, серед них – 50 підлітків. Низка затримань супроводжувалася застосуванням сили. На відео видно, зокрема, побиття лежачих протестувальників кийками.

Телеграм-канал Baza з посиланням на свої джерела раніше стверджував, що влада Москви намагається приховати реальну кількість людей, які могли постраждати під час розгону акції, для чого лікарям швидкої допомоги заборонили використовувати внутрішню систему у виборі лікарні для госпіталізації постраждалих на акції протесту.

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...