Держиморди Путіна "шиють справу" про честь свого мундиру: У Росії заарештували акторку, яка пародіювала генерала МВС

,

В Уссурійську заарештували російську актрису з популярного інтернет-серіала, в якому вона спародіювала офіційного представника МВС Росії, генерал-майора поліції Ірину Вовк, повідомляють Патріоти України з посиланням на VL.ru.

Згідно з даними джерел, мировий суд встановив, що 43-річна Лариса Кривоносова знялася у відеоролику в формі співробітниці поліції. Артистку визнали винною за частиною 1 статті 17.12 КоАП ( "Незаконне носіння форменого одягу із знаками розрізнення, з символікою державних воєнізованих організацій, правоохоронних або контролюючих органів") і оштрафували на тисячу рублів (369 гривень - Ред.).

Крім того, згідно за даними джерела "Лента. Ру" в правоохоронних органах, десять діб арешту жінці призначили внаслідок того, що маючи сім судимостей, зокрема за умисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю, катування, погрози вбивством, вона систематично порушувала заборону залишати постійне місце проживання після 22:00 і на слухання до мирового суду з'являлася.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...