Десь плаче Дональд Фредович: Джо Байден оголосив себе президентом США

Джо Байден отримав 273 голоси вибірників, що означає перемогу на президентських виборах.

Кандидат від Демократичної партії Джо Байден оголосив про свою перемогу на виборах в США. Свою заяву він опублікував на сторінці у Twitter, повідомляють Патріоти України.

"Америко, для мене велика честь, що ви вибрали мене керівником нашої великої країни. Майбутня наша робота буде важкою, але я обіцяю вам: я буду президентом для всіх американців, незалежно від того, голосували ви за мене чи ні. Я збережу віру, яку ви на мене поклали", – сказано у повідомленні.

Джо Байден здобув перемогу в штаті Пенсільванія (20 голосів вибірників). Таким чином, згідно з підрахунками CNN і NBC, у нього тепер 273 голоси вибірників, у чинного президента США Дональда Трампа - 213.

За даними Fox News, Байден також здобув перемогу в штаті Невада (6 голосів вибірників). CNN назвала його "обраним президентом США". Згідно з оцінкою AP, демократ "переміг Дональда Трампа".

Ворог прискорює наступ: У The Hill оцінили, скільки території може втратити Україна

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:05

Росія активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, доки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою. Про це пише видання The Hill, передають Патріоти Украї...

Раніше вже були навчання": Євлаш пояснив, чи зможуть F-16 працювати у тандемі зі старою українською авіацією

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:30

Винищувачі F-16 зможуть виконувати маневри у комбінації зі старими бортами української авіації, такими як Су-27, МіГ-29. Подібні навчання вже проводились, передають Патріоти України з посиланням на речника Повітряних сил ЗСУ Іллю Євлаша в ефірі телема...