​Десь у Кремлі чи Ново-Огарьово від заздрощів виє плюгавий Табакі: На виборах в Індії блискуче перемагає Йосип Сталін, - ЗМІ

Індійський політик Йосип Сталін готується прийти до влади в штаті Таміл Наду на півдні Індії. Він народився всього за кілька днів до смерті свого радянського тезки в 1953 році, повідомляють Патріоти України з посиланням на The Daily Mail.

Як показують екзит-поли, очолювана ним партія "Дравіди Муннетра кажагам" (DMK) перемагає найближчих конкурентів з великим відривом.

Глава політсили був названий на честь радянського диктатора Сталіна його батьком, М. Карунаніді, "лівим" чотириразовим головним міністром держави.

Щоб розуміти курйозність ситуації ,народжений всього за кілька днів до смерті свого одіозного тезки, індійський Сталін - переконаний демократ - визнав в інтерв'ю газеті Times of India в 2019 році, що його ім'я викликало деякі незручні моменти в Москві, коли прилітав туди в 1989 році:

"Як тільки я приземлився в російському аеропорту, мене попросили назвати моє ім'я. Коли я сказав "Сталін", багато людей в аеропорту почали дивитися на мене. Перевіряючи мій паспорт, чиновники поставили мені кілька питань, перш ніж мене впустили".

Таким чином індус прийшов до висновку, що в Радянському Союзі Сталіна "багато хто не любив".

Результати виборів в Таміл Наду повинні бути оголошені в неділю, як і в кількох інших штатах, включаючи Кералу, Ассам і Західну Бенгалію на сході Індії.

Індійський демократ - не єдиний політик, якого назвали на честь диктатора. Його брат по нещастю Адольф Гітлер Уунона з Намібії став міжнародною зіркою, коли його партія виграла регіональні вибори в листопаді. У списку кандидатів, надрукованому в урядовій газеті, ім'я було скорочено до "Адольф Х", але повністю воно з'явилося на офіційному сайті результатів.

Скільки ще Путін продовжуватиме війну і від чого це залежить: Політолог дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 10:22

Повна залежність України від допомоги Заходу дає можливості Путіну продовжувати війну. Про це розповів політолог, експерт “Бюро аналізу і політики” Віктор Бобиренко в ефірі телеканалу “Еспресо”, передають Патріоти України. “Ми маємо розуміти, наскільк...

Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: Експерт дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 9:55

Збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 свідчить про розширення можливостей українських Сил оборони, які можуть діставати все далі й загрожувати ворожій стратегічній авіації, передають Патріоти України. Детальніше про те, що означає збиття літака ...