Десь у Ростові тихо радіє Янукович: У прем'єр-міністра Чехії кинули яйце (відео)

Прем'єр-міністр Чехії Андрій Бабіш

Яйце забруднило одяг прем'єра і кількох осіб, які перебували поблизу. Затримали двох людей.

У чеському селищі Пругоніце, недалеко від Праги, активіст кинув яйце у прем'єр-міністра країни Андрія Бабіша, який проводив агітацію перед осінніми виборами в парламент. Про це в суботу, 7 серпня, пише місцеве видання Е15.

Так, під час заходу в селищі, у якому проживає голова уряду, він особисто роздавав морозиво і підписував для охочих свої книги.

У цей час активісти влаштували неподалік мітинг, вимагаючи скасувати чинні в республіці обмеження через коронавірус і припинити вакцинацію. В ході акції протесту звучали образи на адресу глави уряду. Потім один з учасників мітингу кинув у Бабіша яйце.

Після цього охорона політика і правоохоронці перемістили прем'єра з відкритого літнього намету у приміщення одного з ресторанів, розташованих поряд. Там він продовжив роздавати автографи.

За даними поліції, яйце забруднило одяг Бабіша і кількох людей, які пербували поблизу. Двох активістів затримали.

При цьому пан Бабіш виглядав більш гідно, ніж "легітимний" в аналогічній пригоді в Івано-Франківську у вересні 2004 року. Пригадаймо, як це було.


"Мені достеменно відомо": Цимбалюк розповів, навіщо Навальний повернувся до Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 12:30

Російський опозиціонер Олексій Навальний повертався в Москву із упевненістю в тому, що росіяни на руках понесуть його до Кремля. Таку заяву в інтерв’ю "Главкому" зробив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України. Журналіст додав, що раніше вв...

Вогонь не припиняється: Недзельський пояснив, чому Росія посилила наступ на Часів Яр

понеділок, 29 квітень 2024, 12:24

Окупаційна армія РФ суттєво посилила наступ на місто Часів Яр у Донецькій області. Путінські загарбники знищують населений пункт керованими авіабомбами, тож українським захисникам доводиться дуже важко на цій ділянці фронту, передають Патріоти України....