Десантники показали, як вибили ворога з позицій: Окупанти рятувалися втечею, однак були знищені (відео)

Десантники показали, як вибили ворога з позицій: окупанти рятувалися втечею, однак були знищені. ВІДЕО

Воїни 71-ї окремої єгерської бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ вибили окупантів із позицій на одній із ділянок фронту. Російські військові намагалися втекти від ударів гармат, однак це їх не врятувало, передають Патріоти України.

Відео роботи захисників 10 вересня оприлюднив перший заступник міністра оборони України Олександр Павлюк "Спільними діями аеророзвідки та артилерії 71-ї окремої єгерської бригади вдалося вибити окупантів із їхніх позицій", – йдеться в дописі.

На кадри потрапив удар по бліндажу ворога та потужний вибух. У результаті окупанти втратили 8 із 20 осіб. Рештки підрозділу загарбників у спробі врятуватися втекли до посадки, однак "карма" наздогнала їх і там. "Точні удари гармат завдали суттєвих втрат росіянам, та ті були вимушені бігти. Втім, зрештою це їм не допомогло", – прокоментував Павлюк.


Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...