Десантники влаштували окупантам "вогневий мішок" під Мар'їнкою: Російські військові тікали, кинувши зброю (відео)

У районі Мар'їнки Донецької області бійці 79-ї десантно-штурмової бригади знищили російських окупантів, які намагалися піти у наступ. Про це повідомляє командування Десантно-штурмових військ у Telegram, опублікувавши відповідне відео, передають Патріоти України.

Днями окупанти силами до взводу піхоти спробували непомітно підійти до позицій одного з підрозділів бригади, щоби різким штурмом захопити їх. Для цього загарбники рухалися посадкою.

Окупантів вчасно побачила повітряна розвідка українських десантників. "Командиром десантного підрозділу було прийнято рішення трохи підпустити штурмовий підрозділ окупантів, аби той вийшов на добре пристріляну ділянку. По суті, противнику було завчасно підготовлено вогневий мішок", — йдеться у повідомленні.

Коли ворожа піхота зайшла у визначене місце, десантники відкрили прицільний вогонь зі станкових гранатометів і кулеметів. Зазнавши численних втрат, окупанти втекли кидаючи зброю та поранених, додали у командуванні.


"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...