Дешево продалися: Путін платить рядовим агресорам $22 на місяць за війну в Україні, кіберспеціалісти встановили цифри

Рядовим солдатам в армії російських окупантів за агресію проти українського народу в більшості платять всього лише 22 долари США на місяць. Про це повідомляє видання "Гордон" з посиланням на українських кіберспеціалістів, передають Патріоти України.

Ось що їм вдалося з'ясувати відразу. Наприклад, стрілець-зенітник Дмитро Бизов народився 25 вересня 2002 року. Мав посаду рядового у 3-му зенітному ракетному взводі 1-го танкового полку 2-ї гвардійської Таманської мотострілецької дивізії.

Окупанту належить жетон з номером КК-828742. Інформація з Особистого кабінету Бизова свідчить, що його грошове забезпечення за лютий 2022 року склало 2229 Російських рублів – еквівалентно 22,46 доларів США.

Аналогічну зарплату отримували товариші по службі окупанта з тієї ж військової частини і дивізії. Зокрема, рядовий 2-го танкового взводу, механік-водій Антон Савін. Дата народження - 13 січня 2002 року. Особистий жетон-РА-494470.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...