"Десять КамАЗів привезли - "вантаж 200": Окупант із дружиною обговорили втрати в Маріуполі (аудіо)

Російські окупанти відправляють додому з України цілі каравани із "вантажем 200". А замість нових танків, які кинули на різні напрямки, вивозять підбитий металолом у вигляді "троянд". Про це свідчать телефонна розмови загарбника з дружиною. Її вдалося перехопити фахівцям української Служби безпеки, аудіо опубліковано на YouTube-каналі відомства, передають Патріоти України.

"До Андрійка вчора приходив пацан, "ВДВшник", розповідав, скільки з Маріуполя привезли. Десять КамАЗів два тижні тому – "вантаж 200"... Повні. Дуже до*уя", – збентежено зазначила дружина своєму чоловіку-окупанту.

Вона переповіла свідчення тих рашистів, яким пощастило повернутися з України живими. А вони зізнавалися, що втратили там цілий дивізіон – причому не тільки простих солдатів, а й офіцерський склад. Крім того, говорили, мовляв, їхня бронетехніка настільки розбомблена, що більше нагадує "троянди".

"Були там, каже, танки наші. Бл*дь, тепер як трояндочки. Просто як трояндочки всі розірвані..." – з тремтінням в голосі говорить жінка, а її чоловік-загарбник тільки слухає, ніби сам про це не знає.

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...