Десятки поранених та люди під завалами: Окупанти вдарили по цивільному підприємству в Харкові

У вівторок, 8 жовтня, російська армія завдала удару по Харкову. Внаслідок атаки є «прильоти» у місті. Постраждали понад 20 людей, передають Патріоти України.

Мер міста Ігор Терехов заявив, що «приліт» був не один, а кілька. Під завалами на місці удару знаходяться мінімум двоє людей.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив, що серед постраждалих є дитина 16 років, троє людей перебувають у тяжкому стані. Синєгубов додав, що є руйнування інфраструктури. Тип озброєння, з якого вдарили окупанти, встановлюється. Також повідомлялось про влучання ворожого КАБу в Індустріальному районі. За попередньою інформацією, пошкоджене цивільне виробництво.

«А що б ви зробили»?.. для мобілізації

вівторок, 8 жовтень 2024, 17:01

Питання мобілізації, актуальне з лютого 2022-го, для зеленої влади стало проблемою. А для країни стало одним із питань виживання. Що б зробив Уряд нац'єдності/порятунку, щоб урятувати країну? Спроба застосувати батіг, "боротися з ухилянтами" тощо зазна...

У США політик-республіканець "позичив" родину друга заради перемоги на виборах, а далі щось пішло не так

вівторок, 8 жовтень 2024, 15:04

Деррік Андерсон, кандидат від Республіканської партії, який балотується до Конгресу в американському штаті Вірджинія, потрапив у халепу після того, як позичив сім'ю свого друга для агітаційного відео. Про це пише Oddity Central, передають Патріоти Укра...