"Деталі розповімо пізніше": У Міноборони Румунії заперечили інформацію про російську ракету над своєю територією

Міністерство оборони Румунії не підтверджує інформацію про проліт російської ракети над територією країни, яку повідомив головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний. Про це повідомляє румунська редакція "Радіо Свобода", передають Патріоти України.

"Інформація про російську ракету, яка пролетіла над повітряним простором Румунії, не підтверджується", – йдеться у відповіді міністерства на запит видання.

У відомстві заявили, що пізніше нададуть оновлену інформацію. Нагадаємо, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний у своєму Тelegram-каналі повідомив, що під час масованої російської атаки 10 лютого дві ракети, випущені по Україні, перетнули повітряний простір Молдови та Румунії.

За даними Залужного, о 10:18 дві російські крилаті ракети "Калібр" здійснили перетин державного кордону України з Республікою Молдова. Орієнтовно о 10:33 ці ракети перетнули повітряний простір Румунії. Після чого знову зайшли у повітряний простір України у точці перетину кордонів трьох держав.

Сирський на "Рамштайні" розповів про ситуацію на передовій та потреби ЗСУ

субота, 27 квітень 2024, 16:00

Головнокомандувач Збройних сил генерал-полковник Олександр Сирський поінформував учасників 21-ого засідання Контактної групи з питань обороноздатності України про складну оперативно-стратегічну обстановку та про нагальні потреби України у озброєнні та ...

"Страждає європейський середній клас": Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України

субота, 27 квітень 2024, 15:28

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан поскаржився, мовляв, Захід виділяє надто багато коштів для України. Від цього, вважає він, страждає європейський середній клас. Про це угорський політик сказав в інтерв'ю одній із радіостанцій, повідомляють Патріот...