Детонація ще триває: Хлань розповів деталі про удар по складах окупантів біля Нової Каховки

Нещодавно у Новій Каховці, що на Херсонщині, пролунали вибухи. Вже зранку 18 липня повідомили про нові вибухи поблизу - в селі Райське. Там ЗСУ знищили склади окупантів. Детонація боєприпасів триває вже кілька годин, передають Патріоти України.

Про це 24 каналу розповів Сергій Хлань – радник голови Херсонської ОВА, військовослужбовець ТрО. Він каже, що ЗСУ знову влучили по складах окупантів. Але цього разу знищили склади окупантів в селі Райське, що біля Нової Каховки.

Після влучних попадань у склади у Новій Каховці окупанти перемістилися та звозять боєприпаси в інше місце. Але о 5 ранку був потужний вибух. Детонація боєприпасів досі триває, – наголосив Хлань.

Радник голови Херсонської ОВА зауважив, що координація партизанів і ЗСУ працює, тому куди б не ховали росіяни свої боєкомплекти, вони будуть знищені.

"Ввечері 17 липня в Чулаківці так само був знищений склад боєприпасів. Також цього ж дня наші ЗСУ знищили розташування окупантів у Лазурному", – повідомив Хлань.

Він наголосив, що це послідовне знищення боєприпасів і боєкомплектів в тилу ворога. А 18 липня ще й на лінії фронту наші ЗСУ повідомили, що влучно спрацювали по розташуванню окупантів і їхніх польових складах біля Благодатного та Давидового Броду.

Це системна робота по знищенню боєкомплектів на передовій і в тилах. Це суттєве просування до того, що незабаром будем звільняти нашу землю, – заявив Хлань.

Всередині цієї зони розташовані сім міст мільйонників: Збільшилася вразлива для ударів України територія Росії

п’ятниця, 10 травень 2024, 23:52

Безпілотник ЗСУ здійснив найдальшу атаку по російських об'єктах, уразивши нафтопереробний завод Газпром нафтохім у місті Салават. Тепер потенційно вразлива території Росії для ударів українських БПЛА розширилася на 200 тисяч квадратних кілометрів. Про ...

Білий дім припускає підготовку РФ до масштабнішого наступу на Харків - Джон Кірбі

п’ятниця, 10 травень 2024, 23:40

Російські окупанти, ймовірно, готуються до того, щоб провести більш масштабний наступ на Харків. Про це заявив координатор Ради національної безпеки США зі стратегічних комунікацій Джон Кірбі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Bloomberg. Ро...