"Дев’ять з десяти, що там щось відбудеться": Гетьман вказав на ознаки, що окупанти готують наступ на Сумщині

Ветеран російсько-української війни, майор запасу Олексій Гетьман заявив, що російські окупаційні війська планують наступ у Сумській області. За його словами, є ознаки підготовки, передають Патріоти України.

"Хочуть, вочевидь, і, найімовірніше, вони щось там будуть робити. Те саме ми бачили на харківському напрямку. Є ознаки підготовки наступальних дій. І в дев’яти випадках з десяти вони виправдовуються. Один з десяти — це коли щось робиться, але це відволікаючі маневри", — зазначив Гетьман в ефірі.

На думку експерта, про підготовку до атаки свідчить посилення діяльності ДРГ, обстрілів, а також засоби зв'язку. При цьому, на тлі нестачі живої сили, загарбники не можуть дозволити собі таку розкіш як утримання незалученими десятки тисяч солдатів біля північного українського кордону.

"Чи відбудеться [наступ], чи ні і вони будуть просто відволікати наші оборону і розтягувати наші війська? Дев’ять з десяти, що там щось відбудеться", — наголосив він.

"На що був розрахунок, коли вбивали Ірину Фаріон?": Портников назвав головний інтерес Росії

понеділок, 22 липень 2024, 8:49

Журналіст Віталій Портников вважає, що після невдач на полі бою ворог почав активно знищувати інфраструктуру та застосовувати політичні вбивства. Таку думку він висловив в етері "Еспресо", передають Патріоти України. "На що був розрахунок, коли вбивали...

"Абсолютно очевидно": Портников пояснив, чому транспортування нафти й газу через Україну не вигідне Росії

понеділок, 22 липень 2024, 8:30

Журналіст Віталій Портников наголосив, що азербайджанські нафта й газ транспортуватимуться через Росію, а тому домовленостей з ворогом не уникнути. Водночас постачання сировини до ЄС допомагає підтримувати Україну, що не має бути в пріоритеті ворога. Т...