"Дезінформація - могутня зброя": Андрій Цаплієнко спростував фейк щодо Золотого-4 (відео)

Журналіст показав місто, яке згідно деяким повідомленням у мережі, нібито залишили українські військові.

Журналіст Андрій Цаплієнко, який знаходиться на передовій, спростував інформацію про те, що українські військові нібито залишили п'ять опорних пунктів на Луганщині через наступ бойовиків, результатом чого став бій у вівторок, 18 лютого, в якому один український військовий загинув, ще четверо отримали поранення, передають Патріоти України.

"Дезінформація - могутніша зброя, ніж гармати. Від подібних повідомлень зараз просто гуде інтернет: "У Золотому 72-ка (72-га бригада, - ред.) змушено залишила п'ять опорних пунктів і відійшла до смт. Гірське. Золоте залишили сепарам", - процитував журналіст один з постів, що розміщено в мережі.

Після цього Цаплієнко показав на Золоте, на тлі якого він знімав відео, і зазначив: "Ось Золоте-4, ми тільки що звідти приїхали". "Жодного так званого сепара не бачили, а тільки подивилися в очі спокійним і впевненим у собі українським військовим", - додав журналіст.

Джерело: ТСН.ua

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...

Вже третя атака за останній час: Безпілотник вдарив по ЗАЕС – МАГАТЕ

четвер, 18 квітень 2024, 23:50

Зранку 18 квітня дрон атакував навчальний центр Запорізької атомної електростанції. Про це повідомляє пресслужба Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ), передають Патріоти України. Повідомляється, що обійшлося без пошкоджень та людських жерт...