ДФС заарештувала нерухомість Балашова на 200 000 000 гривень: Бізнесмен та політик каже про замовний характер справи

Колишнього народного депутата парламенту, підприємця і лідера партії “5.10” Геннадія Балашова Державна фіскальна служба підозрює в несплаті податків. Про це повідомляє прес-служба ДФС на сторінці у Facebook, зазначають Патріоти України.

У ДФС заявили, що в 2018-19 роках Балашов продав свої об’єкти нерухомості за заниженою ціною, при цьому не доплативши обов’язковий податковий збір у розмірі близько 9,6 мільйона гривень.

Балашову пред’являють умисне ухилення від виплати податків з доходу фізичної особи і накладають арешт на належні йому 18 об’єктів нерухомості, загальна вартість яких становить близько 200 мільйонів гривень.

При цьому сам підприємець на своїй сторінці в Facebook стверджуючи, що справа проти нього має замовний характер.

Балашов написав, що продав квартиру в будинку New York, який знаходиться в Печерському районі Києва, а вартість цієї нерухомості визначалася ліцензованим оцінювачем. У той же час, за словами Балашова, угоду продажу квартири проводив офіційний нотаріус.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....