"Дядя Вова, мы с тобой!": Невзоров прокоментував флешмоб про Бандеру і поділився думкою про російських школярів (відео)

В Україні до пісенного флешмобу "Батько наш Бандера" підключилися не тільки школярі, а й військовослужбовці, політики і спортсмени. У Росії подібна акція може бути тільки, якщо дадуть рознарядку згори. Таку думку озвучив Олександр Невзоров, передають Патріоти України.

В ефірі "Ехо Москви" російський публіцист і журналіст Олександр Невзоров вирішив прокоментувати український флешмоб "Батько наш Бандера". Його запустили в Мережу школярі однієї з київських шкіл, які вирішили таким чином потроллити "ватяну" вчительку. Пізніше до акції приєдналися багато українців від пересічних громадян до політиків. Невзоров зізнався, що йому сподобалася не тільки ініціатива звичайних школярів, а й те, як красиво вони виконали пісню. У Росії встигли показати український флешмоб по ТБ і піддати його критиці.

Публіцист не сумнівається, ця акція наочно показала, що в Україні із патріотизмом справи набагато краще, ніж в Росії. Журналіст зізнався, що в Росії жоден школяр не додумається до такого флешмобу сам, тільки якщо йому не "підкажуть" з адміністрації Володимира Путіна.

Якщо раптом в Росії хтось із школярів виконає пісню "Дядя Вова, ми з тобою!", то необхідно уважно подивитися під парту. Не виключено, що там вже сидить Золотов з гумовим кийком, Кирієнко з паяльником, Гундяєв з кадилом і Бастрикін з лупою. Навіть якщо в адміністрації президента Росії захочуть запустити такий флешмоб серед школярів, то буде пізно. Все сприймуть цю ідею як наслідування і відповідь Україні. Невзоров заявив, що цей раунд Росія програла.

"Лінія фронту майже не рухається": Шанси України витіснити Росію виглядають все більш примарними, - WSJ

четвер, 18 квітень 2024, 9:59

Війна в Україні наразі переживає критичний момент. Як пише The Wall Street Journal, стратегія Володимира Путіна, направлена на те, щоб пересилити підтримку України зі сторони Заходу, виявилася довговічною, і найближчі місяці можуть рішуче змінити хід в...

"Ми не повинні недооцінювати": Буданов дав прогноз, чи можливий розпад РФ, і заговорив про "вікно можливостей"

четвер, 18 квітень 2024, 9:57

Керівник українського Головного управління розвідки Кирило Буданов заявляє, що диктатор-президент агресорки Росії Володимир Путін зробив "стратегічну помилку", розпочавши війну в Україні. Про це він сказав в інтерв'ю американській газеті The Washimgton...