Діагноз засекретили: У Дональда Трампа в родині горе

У США госпіталізовано брата Трампа - Молодший брат Трампа серйозно хворий – ЗМІ

Молодший брат президента США Дональда Трампа, Роберт Трамп, в п'ятницю був госпіталізований в Нью-Йорку з «серйозним діагнозом», котрий тримається в секреті, повідомляють Патріоти України з посиланням на ABC News.

Глава Білого дому відвідав свого 72-річного брата в лікарні, пробувши у нього близько 45 хвилин, перш ніж відправитися у свій заміський клуб у Нью-Джерсі.

До візиту Трамп повідомив, що його брат знаходиться в лікарні, але не уточнив причину госпіталізації. Він назвав свого брата «чудовою людиною« і зазначив, що має з ним «чудові відносини» протягом довгого часу.

«Сподіваюся, що він буде в порядку. Але зараз йому доводиться туго», – сказав Трамп.

Роберт Трамп раніше працював на свого старшого брата на посаді високопоставленого керівника в Trump Organization. Він постійно з'являвся на публіці під час світських раутів у Манхеттені, проте в останні роки він не користувався популярністю.

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...

Росія планує зірвати Глобальний саміт миру в Швейцарії – Зеленський

середа, 24 квітень 2024, 19:55

Росія має конкретний план для зриву Глобального саміту миру, який має відбутися у Швейцарії. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками держав-партнерів і міжнародних організацій, які працюють в Україні, передають Па...