"Дякуємо, пане президенте, що не насц...ли в басейн, а тільки трішки у вічі": Майкл Щур висміяв Зеленського (відео)

Президента Володимира Зеленського, який їздить відкривати шкільний басейн, висміяли у програмі телеведучого Майкла Щура, передають Патріоти України.

"Що спільного у супергероя з коміксів і Володимира Зеленського? Вони обидва мають суперсили. Зеленський володіє надчутливим слухом, який дозволяє йому за тисячі кілометрів почути звук перерізання стрічки на відкритті нового об'єкту та вирушити на місце подій", - розповіли у програмі.

20 жовтня Зеленський оглянув басейн гімназії у райцентрі Золотоноша, що на Черкащині. "Президент поїхав оглядати басейн? Напевно, це новий вугільний чи залізорудний басейн, який має стратегічне значення для країни?", - запитали журналісти.

"Звичайно ж президент приїхав на Черкащину не для того, щоб подивитися, як побудували резервуар для води. Головна причина поїздки - це Віталій Войцехівський, мер Золотоноші і кандидат у нардепи від "Слуги народу" на проміжних виборах у Раду. І те, що відбувається - це агітація від президента перед довиборами під виглядом робочої поїздки.

Зеленський використовує для агітації свою персону і об'єкти, побудовані за гроші платників податків, тобто наші з вами. Чому б тоді не дати Войцехівському постояти поруч під час зустрічі з міністром оборони США, щоб ще більше допомогти кандидату?

Насправді, невідомо, хто чекав на цей басейн більше - діти чи Войцехівський, який так хотів скупатися у рейтингах Зеленського. Хоча скоро в ці рейтинги можна буде зайти лише по коліна. Дякуємо, пане президенте, що не насцяли в басейн, а тільки трішки у вічі", - сказали в програмі.

Знищили зерно для Азії та Африки: РФ вдарила по порту Південний на Одещині

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:29

Балістичний удар, який 19 квітня російські окупанти завдали по морському порту "Південний" (Одеська обл.) знищив аграрну продукцію, яка призначалася для країн Азії та Африки, інформують Патріоти України. Як повідомили у Міністерстві відновлення України...

"Треба закінчити якомога швидше": Орбан цинічно висловився про війну в Україні та приголомшив заявою про західні війська

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:15

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що Захід – за крок до відправлення своїх солдатів до України. Про це пише видання Magyar Hang, передають Патріоти України. “Це не наша війна, а війна двох слов'янських народів, яку треба закінчити якомога ш...