"Дякуймо нашим захисникам, що можемо вільно робити вибір": Очільник ПЦУ проголосував на дільниці (фото)

Очільник Православної церкви України Епіфаній у день голосування подякував українським воїнам, повідомляють Патріоти України.

"Щойно скористався своїм правом громадянина України – проголосував на місцевих виборах. Дякуймо Господу і нашим захисникам Батьківщини, що ми можемо безперешкодно, свобідно та з надією у серці робити свій вибір. Такої можливості не мали мільйони українців, які століттями виборювали незалежність для нашої держави.

Позбавлені права вільного голосу і наші співвітчизники на окупованих територіях Криму і Донбасу. Тож цінуючи те, що маємо, робімо свій вибір з любов'ю до України! Зараз за Божественною літургією разом з духовенством, братами і сестрами молитимемося за наш український народ та Українську державу", - йдеться у його повідомленні в Facebook.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...