"Дякую, коханий!": Юлія Тимошенко показала романтичне фото з чоловіком на тлі рожевих кульок та троянд

Юлія Тимошенко опублікувала в Instagram романтичну світлину зі своїм чоловіком Олександром. Політикиня привітала коханого з річницею весілля, повідомляють Патріоти України.

На фото нардепка постала в елегантному вбранні перлинного кольору, з лаконічними сережками у вухах та з макіяжем з акцентом на очах. Волосся її зібране у хвіст і випущені спереду пасма – саме з такою зачіскою ми її бачимо останнім часом.

Олександр одягнений у світле поло, яке має гармонійний вигляд із луком Юлії. Чоловік ніжно тримає руками руки дружини. Вони мило усміхаються на камеру. Подружжя має дуже щасливий вигляд.

На їхньому тлі помітні рожеві повітряні кулі, напевно, у вигляді слова LOVE, та величезний букет білих троянд. "Наша чергова річниця. Дякую, коханий", - написала Юлія під світлиною. Нагадаємо, Юлія (дівоче прізвище Телєгіна) вийшла заміж за Олександра Тимошенка у 1979 році.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...