"Дякую кожному з вас за службу": Зеленський відвідав передову на Харківщині і вручив нагороди воїнам ЗСУ (фото)

Володимир Зеленський 29 травня відвідав передову на Харківщині. Там президент вручив нагороди воїнам ЗСУ, передають Патріоти України.

Український лідер наголосив, що відчуває безмежну гордість за захисників та захисниць України. Ризикуючи своїм життям, вони виборюють свободу для нашої держави. "Харківщина. Передові позиції наших військових. Відчуваю безмежну гордість за наших захисників. Щодня, ризикуючи своїм життям, вони виборюють свободу для України. Дякую кожному з вас за службу. Бережіть себе", – заявив президент.

Зеленський подякував героям за захист української незалежності. Окрім того, президент висловив слова вдячності сім'ям, зокрема, батькам воїнів. Під час візиту Зеленський також:

  • вручив воїнам державні нагороди та цінні подарунки;
  • поспілкувався із захисниками України
  • ознайомився з оперативною обстановкою в зоні відповідальності підрозділів.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...