"Дякую за незмінну хоробрість і героїзм": Зеленський підтвердив звільнення Ямполя

Під час своєї промови 30 вересня президент Володимир Зеленський заявив, що ЗСУ мають суттєві результати на Сході країни. Зокрема він підтвердив звільнення Ямполя, повідомляють Патріоти України.

Президент подякував захисникам Ямполя

Володимир Зеленський подякував військовослужбовцям 214-го окремого стрілецького батальйону, Сил спеціальних операцій і 103-ї окремої бригади тероборони за звільнення Ямполя. Таким чином підтвердивши, що ЗСУ звільнили цей населений пункт.

"Особливо хочу сьогодні відзначити бійців 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади і 54-ї окремої механізованої бригади за незмінну хоробрість і героїзм на Сіверському та Бахмутському напрямках. А також наших військовослужбовців 214-го окремого стрілецького батальйону, Сил спеціальних операцій і 103-ї окремої бригади тероборони за звільнення Ямполя", – сказав президент.

Також президент зауважив, що про те, що зараз відбувається біля Лимана, вже достатньо публічної інформації. І ці кроки для України дуже важливі.

ЗСУ звільнили ще одне селище біля Лимана

81 окрема аеромобільна бригада ДШВ ЗСУ повідомила, що звільнила селище Дробишеве у Краматорському районі Донецької області. Це всього лиш за 9 кілометрів до Лимана.

Українські воїни розгорнули у Дробишевому синьо-жовтий стяг. Згодом інформацію підтвердив начальник міської військової адміністрації Краматорська Олександр Гончаренко.

Зброя і гроші не допоможуть? У Німеччині заявили, що Україні треба мобілізувати 250 тисяч солдатів

вівторок, 23 квітень 2024, 9:59

Російські війська дійшли до населеного пункту Очеретине Покровського району Донецької області. Окрім допомоги та зброї, Україні необхідна екстрена мобілізація. Про це заявив військовий аналітик BILD Юліан Рьопке, передають Патріоти України. За його сл...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 23 квітня

вівторок, 23 квітень 2024, 9:48

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 23.04.24 орієнтовно склали: