Дякувати "гениальной многоходовочке" Путіна: Держдеп США зарахував росіян до "бездомних національностей"

Державний департамент США відніс громадян Росії, які хочуть отримати імміграційну візу Сполучених Штатів, до категорії «Homeless Nationalities» (дослівно — «бездомні національності»). Про це йдеться в документі на сайті відомства, зазначають Патріоти України.

До цієї категорії відносять заявників на імміграційну візу з країн, які не мають у США консульських представництв, або де політична ситуація настільки «невизначена і мінлива», що американські дипломати не уповноважені розглядати заяви на отримання візи.

Також до переліку таких країн потрапили Куба, Еритрея, Іран, Лівія, Сомалі, Південний Судан, Сирія, Венесуела та Ємен.

Жителям Росії рекомендували звертатися за американськими імміграційними візами до консульських представництва США у польській Варшаві. Росіяни, які проживають в інших країнах, можуть звернутися за візою в консульство США в країні перебування.

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...