Дякував тоді, дякує і зараз: П'ятий президент України звернувся до захисників України в річницю визволення Слов'янська та Краматорська від російських загарбників (відео)

Лідер "Європейської Солідарності" та до травня 2019 року верховний головнокомандувач України Петро Порошенко подякував українським воїнам за визволення 6 років тому Слов'янська та Краматорська від російських загарбників, зазначають Патріоти України.

"Шість років тому українські воїни вибили російських бойовиків зі Слов'янська та Краматорська. 5 липня 2014 року над цими містами було піднято синьо-жовтий прапор.

Ми усі добре пам’ятаємо історичні кадри військової хроніки, на яких мешканці українського Донбасу із вдячністю і пошаною зустрічали наших воїнів-визволителів. Щиро дякую тим, хто вірив і вірить в Україну, тим, хто зараз день за днем наближає нашу перемогу.

Боротьба за вільний український Донбас триває, Російська Федерація не зреклася своїх агресивних планів - про це не варто забувати, щоб не втратити Україну.

Зараз ми бачимо потужний наступ ворога не тільки на фронті, а й всередині нашої держави. Наступ на армію - вони збираються її скорочувати, обрізати фінансування. А мені "шиють" державну зраду за наказ про контрнаступ, унаслідок якого було звільнено дві третини окупованого Донбасу.

Але ми не здамося, ми переможемо, бо з нами правда, з нами Бог і з нами Україна.

Слава нашим героям-захисникам! Слава Україні!"- написав Порошенко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...