"Діалог із Росією можливий": Зеленський назвав умову повернення до переговорів з РФ

Фейкові референдуми, які Росія провела на тимчасово захоплених територіях України, стали останньою краплею для української влади та остаточно перекреслили можливість діалогу з країною-агресором, передають Патріоти України.

Як зазначив президент Володимир Зеленський в інтерв'ю виданню EL PAÍS, наразі у РФ є конкретний намір окупувати та знищити Україну. "Що я повинен сказати людині, яка просто хоче нас знищити? У таких переговорах немає сенсу", - сказав український гарант.

Зеленський наголосив, що РФ є терористичною організацією і світ має набратися сміливості та зробити все, щоб її ізолювати. Водночас глава української держави підкреслив, що говорити про діалог з Росією можна, якщо вона піде з України та визнає, що зробила "жахливу помилку".

"Якщо росіяни відступлять і визнають, що вони жахливо помилилися, якщо можна говорити про помилку на тлі всього цього, тоді ми зможемо знайти формат для діалогу. Але якщо ми продовжуватимемо жертвувати тисячами життів, щоб досягти звільнення нашої території, я думаю, це буде перешкоджати процесу діалогу на довгі роки", - підсумував Зеленський.

Через антисемітські гасла: Кандидатку в президенти США затримали під час пропалестинської акції

неділя, 28 квітень 2024, 20:28

Під час студентських демонстрацій в американських кампусах проти війни в Секторі Гази поліція затримала сотні людей. Серед них – кандидатка у президенти США від Партії зелених Джилл Стайн. Про це пише BBC, передають Патріоти України. Прессекретар Джилл...

У Росії знищили два тепловози - ГУР Міноборони (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 19:44

У Росії 26 та 28 квітня невідомі спалили два тепловози, повідомляють Патріоти України. Перший тепловоз ЧМЕ-3 був знищений у Владикавказі, другий — марки 2ТЕ10М — в Оренбурзі, повідомили в ГУР Міноборони України. Українське розвідувальне відомство також...