Дібрались до мультиків: у РФ винесли попередження Disney за мультики "нетрадиційної орієнтації"

Роскомнадзор надіслав телеканалу Disney лист із поясненням, що в Росії заборонена "пропаганда нетрадиційної сексуальної орієнтації" після випуску мультфільму "Out" (вихід.-переклад), повідомляють Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

У відомстві кажуть, що головний герой анімаційного фільму має нетрадиційну орієнтацію.

Лист, який надіслали телеканалу, назвали "профілактичним". У ньому Роскомнадзор нагадав, що в Росії заборонена інформація, яка "пропагує нетрадиційну сексуальні стосунки серед дітей та є адміністративним правопорушенням".

Що передувало: Роскомнадзор вирішив сповільнити швидкість роботи Twitter на території Росії з 10 березня через те, що соцмережа не видаляє протиправний контент.

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...