"Дід коронавірусного віку": Екс-радник Путіна розкрив справжній вік президента РФ

Чоловіки якраз такого віку масово помирають в Італії від пневмонії, яку викликає коронавірус.

Президент Росії Володимир Путін приховав свій офіційний вік, насправді йому вже 69 років. Про це в інтерв'ю повідомив російський економіст, колишній радник президента РФ Андрій Ілларіонов, передають Патріоти України.

"Згідно з офіційною біографією, Путіну 67 років. Згідно з неофіційною – інша цифра. Плюс два роки", – розповів він. Водночас Ілларіонов зазначив, що нічого не знає про "кремлівські таблетки", які нібито омолоджують.

"Не знаю. Я був у Кремлі – таблеток не бачив", – додав екс-радник Путіна. Нагадаємо, раніше Андрій Ілларіонов повідомив, що президент РФ Володимир Путін не використовував двійників, але можливо були "трійники", якими обманювали наївних людей.

Джерело: Гордон

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...