"Дід почав опухати": На новому відео з Путіним помітили дивні деталі

Президент країни-агресора РФ Володимир Путін має проблеми зі здоров'ям. Про це свідчить його останнє відеозвернення, передають Патріоти України.

Зокрема, в мережі звернули увагу на руки Путіна. "Дід почав опухати", – пише Telegram-канал "Труха". Так, користувачі зазначають, що "опухлі пальці" Путіна, судячи з відео, знерухомлені. "Та й обличчя в бункерного діда вже не таке бадьоре, як місяць тому", – пише "Труха".

У мережі також нагадали, що 1944 року в Гітлера також почалися проблеми з руками. Так, якщо раніше у фюрера нацистів тремтіла ліва рука, то в 44-му тремтіння охопило весь лівий бік і його за ходою він став волочитися.

“Двадцять п’ять років тому": Сі Цзіньпін пообіцяв "ніколи не забути" бомбардування НАТО посольства Китаю в Белграді

вівторок, 7 травень 2024, 16:38

Президент КНР Сі Цзіньпін пообіцяв “ніколи не забути” смертоносне бомбардування НАТО посольства Китаю в Белграді. Про це він заявив під час європейської поїздки, пише Bloomberg, передають Патріоти України. Як зазначається, заява Сі Цзіньпіня посилює ро...

Путін готовий до невеликої військової операції проти НАТО: Голова військової контррозвідки Польщі оцінив загрози

вівторок, 7 травень 2024, 16:30

Російський президент Володимир Путін уже готовий до невеликої військової операції проти країни НАТО. Це може бути Нарва чи шведський острів. Про це сказав керівник служби військової контррозвідки Польщі Ярослав Строжик, передають Патріоти України. За й...