Дід у бункері довго думав: Путін звинуватив Голлівуд і Японію в "спотворенні" фактів про Другу світову війну

Президент Росії Володимир Путін звинуватив Голлівуд і Японію в нібито "спотворенні" фактів про Другу світову війну. На його думку, вони нехтують внеском радянської армії, передають Патріоти України.

"У Голлівуді раз по раз виходили фільми, в яких єдиними переможцями нацизму називалися Сполучені Штати. При цьому мужність, героїзм і перемога Червоної армії, її вирішальний внесок просто взяли і скасували", - зазначив Путін на зустрічі з лауреатами премії в галузі літератури і мистецтва.

За його словами, в Японії в день пам'яті про жертви атомного бомбардування Хіросіми і Нагасакі "сором'язливо мовчать про те, хто ж скинув бомби". "Або пишуть очевидну нісенітницю - мовляв, це зробили якісь абстрактні союзники", - підкреслив Путін. Він також порівняв "атаку на російську культуру на Заході" з тим, що відбувалося в гітлерівській Німеччині.

Зброя надходить із запізненням, і росіяни цим користуються - глава Міноборони Умєров

п’ятниця, 17 травень 2024, 20:41

Україна досі потребує великої кількості зброї, щоб ефективніше протистояти повномасштабній російській агресії та захистити своїх громадян. Про це в інтерв'ю CNN, яке опублікували 17 травня на YouTube-каналі Міноборони України, повідомив глава відомства...

Є поранені й загиблий: Окупанти вдарила ракетами по інфраструктурі на Одещині (фото)

п’ятниця, 17 травень 2024, 20:29

Сьогодні, 17 травня, російська терористична армія завдала ракетного удару по Одеській області, відомо про пошкодження цивільної інфраструктури та поранених, інформують Патріоти України. В Одесі перший вибух пролунав приблизно о 15.20. Це сталося через ...