Дідусь без домівки, врятувався дивом: У Пісках бойовики із міномету обстріляли цивільні будинки (фото)

Вранці 22 травня бойовики із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм обстріляли цивільний будинок. Господарю вдалося вижити, бо він вчасно вибіг на двір. Про це повідомили у прес-центрі ООС, передають Патріоти України.

Так, під обстріл потрапив приватний сектор населеного пункту Піски. О 6:55 у двір одного з місцевих мешканців влучила міна, при цьому вибуховою хвилею було вирвано ворота та пошкоджено огорожу.

"Господар вибіг на вулицю, щоб подивитися що сталося і саме цим врятував собі життя, - адже наступна міна влучила в будинок: пробила дах та здетонувала на горищі, внаслідок чого було зруйновано стелю вітальні та пошкоджено осколками інші кімнати житлового будинку", - йдеться в повідомленні.

Українська сторона СЦКК провела фотофіксацію злочину бойовиків. Про всі порушення режиму припинення вогню Українська сторона СЦКК проінформувала СММ ОБСЄ.


"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...