"Діди варили": У "Загонах Путіна" назвали борщ "споконвічно російською стравою" (відео)

Пенсіонери із "Загонів Путін" записали нове звернення, яке цього разу присвячено темі борщу. Його вони назвали "споконвічно російською стравою". Запис опубликовано на YouTube-каналі "Загони Путіна Soc Sprav", передають Патріоти України.

Деякі з них заявили, що в Росії борщ "набагато смачніший", ніж в Україні. "Борщ наш російський дуже смачний і всім подобається. Я була в Україні... на вигляд він негарний, і смак не той. Наш набагато кращий. Ну вони теж борщем називають свій борщ, але вони різні і за смаком, і за виглядом", – сказала одна з активісток.

Інша заявила, що вважає борщ "нашою національною стравою". Ще одна пенсіонерка додала, що він "споконвічно російський": "Наші діди його варили". "Це справжнісінький наш кубанський борщ, не український", – сказала одна з активісток.

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...