Дії Росії на півдні можна порівняти із самогубством, - Злий Одесит

Російські окупанти продовжують рухатися на правому березі Дніпра і далі перекидають туди резерви. Будь-які активні дії російських окупантів на Півдні провальні. Про це розповів військово-політичний оглядач групи Інформаційний спротив Олександр Коваленко (Злий Одесит), передають Патріоти України.

Він зазначив, що росіяни мають безліч проблем і можуть лише імітувати наступ на Півдні. "Дії окупаційних військ на Півдні я можу порівняти з самогубством. Чому? Бо неможливо здійснювати якісь дійсно ефективні наступальні бойові дії, коли немає повноцінної чинної логістики", – сказав Коваленко.

Можуть відвертати увагу ЗСУ

За словами Коваленка, Антонівський автомобільний і залізничний мости, Каховський міст не забезпечують логістикою російські підрозділи на правобережній частині Херсонщини. Так само можемо спостерігати за тим, що фактично вже не працює у стандартному режимі понтонна переправа загарбників. Також кудись подівся понтонний міст біля Антонівського мосту.

"Тому казати про те, що вони повністю можуть забезпечити свої підрозділи на правому березі для наступу, не можна. Вони можуть їх імітувати. Можуть використати той ресурс, який в них є, щоб відвернути увагу від інших напрямків", - пояснив експерт.

Застосовують авіацію

Експерт переконаний, що російські вбивці не вчинятимуть нічого масштабного стратегічного рівня. Окупанти намагаються забезпечити логістику за будь-яких умов.

"Вони намагаються використовувати авіацію, гелікоптери Мі-8, але це не дає можливості забезпечити необхідною кількістю боєприпасів та іншим матеріально-технічним забезпеченням", – додав Коваленко.

Джерело: 24 канал

ЗСУ додали впевненості під Харковом. Гідно тримають удар у Часовому Ярі - Зеленський

субота, 18 травень 2024, 21:09

Володимир Зеленський похвалив бійців за стійкість на ключових напрямках . На поточному тижні Збройні сили України змогли додати більше впевненості на Харківському напрямку. Про це сказав президент Володимир Зеленський у відеозверненні в суботу, 18 тра...

Окупанти скинули з дрона вибухівку на людей у Херсонській області

субота, 18 травень 2024, 21:00

Російські окупанти 18 травня скинули вибухівку з дрона на двох жителів села в Херсонському районі, один із них загинув. Про це у Facebook проінформував голова ОВА Олександр Прокудін, передають Патріоти України. "Окупанти атакували з безпілотника людей ...