"Діє за класичним принципом нового часу": Є шанс, що Путін повернеться у ще страшнішій війні, - блогер

"Кейс із Саддамом Хусейном яскраво ілюструє, що не можна відпускати диктатора, бо він повернеться знову ще сильнішим або просто продовжить те, що робив", - пише у своєму блозі Володимир Гевко, передають Патріоти України, і продовжує:

"Саддам був ініціатором двох великих загарбницьких воєн, в одній з яких аж збирався спільний контингент із країн НАТО, щоб відбити його напад на Кувейт. Він розгромно програв, але залишився при владі та зміг далі провадити свою політику в країні, пише у своєму блозі Володимир Гевко.

США аж через десять років вторглись в Ірак, щоб позбутись режиму Хусейна, але вони втратили багато часу, самі вже виглядали окупантами і цілі, які вони заявляли - були хибними. Хусейна таки скинули і повісили, але Іраку це вже не допомогло, окрім того ніякої Аль-Каїди та ядерної зброї виявлено не було і на фоні цього всього США дотепер виглядають непереконливо у цій війні.

Той, хто починає війну - із ймовірністю 90% її програє або втратить багато і точно не виграє. Прикладів безліч. Але відпускати того, хто починає війну - означає множити війни майбутнього.

путін діє за класичним принципом нового часу - фейк іт тіл ю мейк іт. Придурюйся, поки не вийде. Байдуже, що його цілі у цій війні смішні, сама війна - серйозна і жахлива. Для НАТО виманити путіна в Україну справді шанс, бо можливостей дістати його на території росії військовим шляхом нереально - тоді нападники самі вважатимуться агресором і окупантом, а путін з фальшивої причини отримає реальну, "бачите, я ж казав шо НАТО нападе".

Абсолютно усі зацікавлені в тому, щоб завершити все тут і завершити остаточно. Поставити крапку у путінському питанні. Бо між двокрапкою він пролізе, а через кому переступить. І обов'язково повернеться назад або допомагатиме Китаю у ще страшнішій війні як ядерна парасолька".

Найбільш надійний засіб стримування російської агресії: Польща офіційно попросила США розмістити на своїй території ядерну зброю

середа, 1 травень 2024, 2:35

Польща офіційно запросила розміщення у себе американської ядерної зброї, подавши заявку на участь у програмі Nuclear sharing. Про це повідомив заступник міністра оборони Польщі Павло Залевський в ефірі польського телебачення у вівторок, 30 квітня.

"Війна та люди": Окупанти демонструють на "розважальній виставці" розстріляні маріупольські трамваї

вівторок, 30 квітень 2024, 22:42

Російські окупанти демонструють у музеї на "тематичній розважальній виставці" розстріляні трамваї з Маріуполя, які атакувала РФ під час блокади міста. Про це повідомила Маріупольська міська рада, передають Патріоти України. "Приватний музей техніки вла...