Дійсно відкрита НАБУ: Ситник розповів про кримінальну справу проти Венедіктової

У кримінальній справі проти генерального прокурора України Ірини Венедіктової, раніше відкритій НАБУ через її можливе незаконне втручання у справу заступника голови ОП Олега Татарова, вже вибирають процесуального керівника. Про це розповів директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник, передають Патріоти України.

«Так, [інформація про відкриття справи проти Венедіктової] відповідає [дійсності]. Після такого рішення [генпрокурора про зміни групи прокурорів у справі Татарова] детективи дійсно зареєстрували провадження, як потім мені вже стало відомо, і зараз відбувається призначення процесуального керівника щодо цього провадження», — повідомив керівник НАБУ.

Національне антикорупційне бюро (НАБУ) відкрило справу через можливе незаконне втручання генпрокурора Ірини Венедіктової у справу про можливе хабарництво заступника голови ОП Олега Татарова на початку грудня.

Йдеться про рішення Венедіктової змінити групу прокурорів у справі Татарова. Генпрокурор зробила це ввечері 1 грудня — перед тим, як детективи НАБУ планували повідомити Татарову про підозру, тому нова група прокурорів була змушена заново вивчати справу. Про підозру заступнику голови ОП повідомили вже 18 грудня.

Джерело: Радіо НВ

Через загиблих на війні в Україні найманців: Делегація зі Шрі-Ланки відвідає Росію

четвер, 16 травень 2024, 23:02

Шрі-Ланка має намір направити делегацію в Росію для розслідування долі сотень своїх громадян, які беруть участь у війні проти України. Про це повідомляє The Guardian, передають Патріоти України. У міністерстві оборони Шрі-Ланки заявили, що за допомогою...

"Не знаю, что делать, вот опять разбомбили Белгород": Росіяни у розпачі через бойові дії поблизу власних домівок (відео)

четвер, 16 травень 2024, 22:20

Зокрема, у розмові росіянин розповідає, що Бєлгород знову розбомбили. "Я понял, а у вас что там? Я не знаю, что делать, там что-то вообще, только вот опять разбомбили Белгород", — жаліється росіянин. . Також у ГУР МОУ підкреслили, що за кожен воєнний ...