Ділянку вже виділили: У ОРДО заговорили про будівництво кінофабрики "Донфільм"

Кінофабрику хочуть побудувати в Шахтарську. Вже є і ділянка землі, виділена із цією метою. Про будівництво і амбітні плани розповіли в компанії «Донфільм», передають Патріоти України.

Ділянку землі виділено в селищі шахти № 30. Перший корпус хочуть закінчити вже до зими поточного року, але при цьому говорять, що починати зйомки можна буде раніше. Засновником кіностудії називають Дмитра Зодчого.
Є інформація, що це творчий псевдонім уродженця Шахтарська, який є сценаристом і режисером фільму «Задум» - першої повнометражної художньої кінокартини, виробленої в ОРДО. Примітно, що на YouTube цей фільм набрав більше 2 млн переглядів.

"Ми готові до з'ясування відносин на полі бою": Лавров очікує ворожнечу з Європою "на покоління"

субота, 18 травень 2024, 23:16

Європа як партнер для Росії не актуальна як мінімум на одне покоління. Таку заяву зробив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров у суботу, 18 травня, передають Патріоти України. "Дмитро Віталійович Тренін (російський політолог – ред.) в одній зі св...

"У різних країн - різні страхи": Прем’єрка Естонії назвала причину, чому Україну підтримують недостатньо

субота, 18 травень 2024, 21:59

Прем'єр-міністерка Естонії Кая Каллас вважає, що достатній підтримці України з боку вільного світу перешкоджає страх. Про це вона сказала в суботу на дискусії конференції Леннарта Мері про підтримку України, її цитує ERR, повідомляють Патріоти України....