"Ділове Х*йло": ​Помічник Путіна розповів, скільки лідерів світу благають "перевантаженого" Володимира Володимировича про зустрічі в Ізраїлі, в черзі і Зеленський

Президенти Росії і України Володимир Путін і Володимир Зеленський, а також віце-президент США Майкл Пенс можуть зустрітися в Ізраїлі. Однак, в силу великої завантаженості, у господаря Кремля буде мало часу для грунтовних бесід. Про це заявив помічник лідера країни-агресора Юрій Ушаков, передає ТАСС, зазначають Патріоти України.

«Програма дуже насичена, і якщо будуть окремі зустрічі, то вони будуть тільки на ногах, будуть носити досить короткий характер», - заявив Ушаков.

Разом з тим він зазначив, що Путін «у всякому разі, потисне руки основним учасникам, це неминуче».

«Чи відбудуться тривалі бесіди - дуже сумнівно, просто часу немає фізично», - додав помічник ВВП.

Ушаков при цьому наголосив, що запити на зустрічі з Путіним в Кремль надходили, в тому числі від Зеленського.

На питання про те, чи відмовлено президенту України, помічник Путіна відповів негативно, але підкреслив, що з російським лідером хочуть зустрітися представники багатьох держав.

«Час вкрай обмежена, все стисло до межі, ми просто сподіваємося на окремі короткі контакти, так звані контакти на ногах», - резюмував він.

Нагадаємо, що на форум «Пам'ятати Холокост, боротися з антисемітизмом!» в Ізраїль приїдуть приблизно 50 глав держав, членів королівських сімей, глав урядів і парламентів з Європи, Північної Америки та Австралії.

Тим часом в останній момент від поїздки в Ізраїль відмовився президент Литви Гітанас Науседа, а до нього таке ж рішення було прийнято президентами Польщі та Естонії, Латвія буде представлена прем'єр-міністром.

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...