"Дім, а шо случілось?": Мєдвєдєв зустрівся з Сі Цзіньпіном і передав йому "послання від Путіна"

Рівно нуль днів Росія не намагалася бодай щось вкрасти в України. Щойно стало відомо, що Зеленський вирушив до США, до Китаю прибув Мєдвєдєв, щоб зустрітися з Сі Цзіньпіном. Про це сам Дмітрій Мєдвєдєв написав у своєму телеграмі, передають Патріоти України.

Він навіть виклав відео, на якому дуже тішиться, що йому вдалося поїхати до Китаю та поспілкуватися з главою держави.

Передав від Путіна "послання"

Сама зустріч відбулася у державній резиденції у Пекіні. Ясна річ, що Мєдвєдєв вирушив до Китаю не просто так. Під час зустрічі з Цзіньпіном він передав від Путіна "послання".

Мєдвєдєв відразу ж відзвітував про свій візит. Він зазначив, що під час нього обговорювалася взаємодія між правлячими партіями двох країн. Крім того, не забули про тему партнерства Китаю та Росії у низці сфер. І, ясна річ, не минулося без згадок про війну в Україні, яку головний алкоголік Кремля теж уперто називає "конфліктом".

Правда, виникає чергове питання: "Дім, а шо случілась?". Росія ж ніби проводить так звану "спецоперацію" в Україні. Чи він продовжує на льоту перевзуватися, щоб потішити ще й президента Китаю?

Джерело: 24 канал

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...