Дістало всіх! Сильне фото з протестів у Білорусі

Всупереч розхожій думці, в протестних акціях в Білорусі беруть участь не тільки молоді люди, але також і представники старшого покоління.

Мережу облетіло фото, як літній чоловік в буквальному сенсі в поодинці готується протистояти бійцеві ОМОНу, який прибув для розгону протестуючих в Мінську. Всупереч розхожій думці, в протестних акціях в Білорусі беруть участь не тільки молоді люди, але також і представники старшого покоління, адже режим Лукашенка, який за терміном перебування на посаді президента вже перевершив Путіна (білоруський лідер беззмінно править з 1994 року) не влаштовує багатьох в країні, передають Патріоти України.

Блогер Vitauskas NEWS POST опублікував в своєму телеграм-каналі фото, на якому зображений немолодий мінчанин, який не побоявся сказати все, що він думає, бійцеві місцевого ОМОНу.

На жаль, невідомо, що саме літній чоловік говорив правоохоронцю, але, судячи з його напруженої пози і стиснених кулаків, він явно говорив щось дуже неприємне і відверте. Можливо, настійно пропонував омонівцю подумати про те, що серед тих, кого він буде бити і заарештовувати за громадянську позицію, можуть виявитися зовсім юні білоруси, а також люди, що годяться йому в батьки, тим більше що на задньому плані кадру можна побачити і зовсім молодих протестуючих.

Як коментар до фото блогер наводить цитату з Джорджа Оруелла: "Якщо ти в меншості і навіть в однині, це не означає, що ти божевільний. Є правда і є неправда, і якщо ти тримаєшся правди, нехай наперекір всьому світу, ти не божевільний".

Втім, зараз кількість білорусів, які протестують проти режиму Лукашенка така, що вже навряд чи можна говорити про меншість.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...