Дістали окупанти: В Абхазії чоловік відкрив вогонь по російських туристах

В окупованій Росією Абхазії стався новий напад на російських туристів. Місцевий житель відкрив по них вогонь прямо в ресторані при готелі. Увага на НП звернув в Twitter журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

Інцидент стався ще 15 червня на абхазькому курорті Піцунда. У ресторані "Апсни" при готелі місцевий житель Дмитро Пілій почав приставати до двох росіянок і лапати їх. За дівчат заступилися їх молоді люди, виникла перепалка. В результаті Пілій дістав зброю і розрядив всю обойму в ноги російських чоловіків.

"Он достал пистолет и открыл огонь по ногам. Расстрелял ноги обоих парней. Потом хладнокровно спокойно дошел до машины, взял еще один магазин, вернулся и дорасстралял", - розповів друг постраждалих.

Він уточнив, що обидва отримали важкі поранення. Одному з потерпілих загрожує ампутація ноги, у другого нарахували 20 кульових поранень. "Вот такая вот, ребят, Абхазия", - констатував росіянин.

Казанський звернув увагу на те, що незаконні "республіки", які РФ "наплодила" біля своїх кордонів всі мають одну спільну рису - повне беззаконня і бандитизм. Права людини там - порожній звук. "Хорошо" в Абхазии. Это вам не какая-то Грузия. Никакого тлетворного влияния Запада. Настоящий "ру***ий мир", - констатував журналіст.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...