"Дістали ці укри": СБУ затримала у Бахмуті чергового агента окупантів (фото)

Служба безпеки України затримала російського агента, який надавав окупантам цілі для ракетних ударів по Донецькій області. Після цього він звітував про результати "прильотів", інформують Патріоти України.

Зрадником виявися мешканець Бахмуту, який був завербований фсб після початку повномасштабного вторгнення. "Пропозицію" щодо співпраці він отримав на власний телефон через месенджер.

Як зрадник працював з Росією

російський куратор обрав чоловіку псевдонім "Сивий" і поставив завдання – збирати розвіддані щодо дислокації особового складу та військової техніки ЗСУ на східному напрямку.

Передачу даних агент здійснював через закриті канали зв'язку, ретельно приховуючи факт співробітництва з ФСБ. У своїх повідомленнях зазначав електронні геолокації об’єктів і підтверджував їх матеріалами фото- та відеофіксації. Під час обшуку у зрадника виявили засоби зв'язку з доказами комунікації з російським координатором.

Що загрожує зловмиснику

Наразі російському агенту повідомили про підозру у державній зраді в умовах воєнного стану. Йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

У ворога за добу значно поменшало артилерії та автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 24 квітня

середа, 24 квітень 2024, 7:54

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 24.04.24 орієнтовно склали:

Тікай, Федорович, тікай... На головному пропагандистськоу телешоу путіна раптово рознесли Януковича

середа, 24 квітень 2024, 6:24

На росТБ пропагандисти договорилися до того, що Янукович також був фашистом й русофобом. Його обзивали останніми словами, хоча самі просували цю кандидатуру. Про це говорить журналіст Денис Казанський. Один із гостей ефіру, який перейшов на бік ворога,...