Дістане до Москви та Вашингтону: Китай випробував бойову ракету, яка здатна нести потужний ядерний заряд

За польотом ракети, спрямованої у західному напрямку, спостерігав американський супутник.

КНР здійснила випробувальний запуск нового типу ракети, що здатна нести ядерні боєголовки та вразити будь-який об’єкт у США. Про це повідомляє The Washington Post з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України.

«Китайські військові цього тижня здійснили випробування нової ракети із запуском з підводного човна, здатної нести ядерну боєголовку та вражати цілі по всій території Сполучених Штатів Америки» – повідомили джерела у Пентагоні.

Випробування ракети JL-3 відбулися 22 грудня у Бохайській затоці біля північного узбережжя Китаю. Китай здійснив ракетний запуск на тлі повідомлень про те, що американська розвідка перебуває в стані готовності до очікуваного випробування ракет великої дальності Північною Кореєю.

За польотом ракети, спрямованої у західному напрямку, спостерігав американський супутник. Інші деталі випробувань поки невідомі. Речник Пентагону підполковник Девід Істберн заявив, що не володіє інформацією про цей тест. Як зазначається, це щонайменше четверті випробування ракети JL-3 протягом останніх двох років.

Страшний ранок: Окупати вдарили по Дніпру і області - убили 6 дорослих і 3 дітей

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:22

У результаті російського удару у місті Дніпро загинули 2 людей, у Синельниковому загинули 6 людей, серед яких двоє малолітніх дітей, ще 29 жителів області дітали поранення. Пізнше стало відомо, що у лікарні померла ще одна дитина, передають Патріоти У...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали: