Дістане "каральна рука": Експерт назвав терміни відплати російському флоту за удари по Україні

Кораблі ЧФ Росії (Чорноморського флоту), які запускали по мирних українських населених пунктах крилаті ракети "Калібр", не зможуть сховатися в Каспійському морі від відплати, передають Патріоти України.

Експерт з питань національної безпеки Іван Варченко в ефірі каналу "FreeДом" поділився думкою, що "лічені місяці залишаються для тих кораблів РФ, до яких ще не дістала каральна рука". "Я нагадаю про аеродром в Енгельсі, куди прилітали українські безпілотники. Тому і в Каспійському морі тим кораблям, які запускали "Калібри" по українських мирних містах і селах, тим капітанам і офіцерам, які давали на це накази, натискали кнопки відповідні, не вдасться сховатися від справедливої відплати", - вважає аналітик.

На його думку, ЧФ РФ - це вже не той флот, про який "говорили пошепки і зі страхом". Варченко додав, що російські загарбники вже бояться висунути носа зі своїми "Калібрами" в більш-менш зручні для себе місця, звідки можна продовжувати бити по українцях.

"Бавовні" бути: Україна отримала далекобійні ракети ATACMS, які можуть уразити Керченський міст. - Forbes

понеділок, 20 травень 2024, 11:30

Сили оборони могли потопити російський тралер "Ковровец" у Севастополі за допомогою доправлених США ракетних комплексів Army Tactical Missile Systems (ATACMS). Про це 19 травня пише Forbes. . Видання зазначає, що порт Севастополя в окупованому Росією ...

У Луганську прогриміли вибухи - повідомляють про влучання в базу підготовки окупантів

понеділок, 20 травень 2024, 10:58

В окупованому російською армією Луганську в районі селища Ювілейне 20 травня зафіксована серія вибухів. Повідомляють про влучання в "академію внутрішніх справ". За інформацією від місцевих мешканців, вибухів було близько восьми і лише один раз спрацюва...