Діти не погоджуються: У Мелітополі окупанти змушують школярів фотографуватися з портретом Путіна

В тимчасово окупованому Мелітополі росіяни на 1 вересня провели пропагандистський урок, під час якого дітям розповіли, що "України як держави не існує". Про це повідомляє місцеве видання "РІА Мелітополь", передають Патріоти України.

За даними видання, у місцевих школах російські окупанти змушують учнів фотографуватися з портретом володаря Кремля Володимира Путіна. Так, у перший навчальний день школярам на перерві запропонували зробити спільне фото, але на фоні портрета Путіна. За даними видання, багато дітей відмовилися фотографуватися, а наступного дня вже не прийшли до школи.

Нагадаємо, через брак освітніх кадрів окупанти залучили до навчального процесу в Мелітополі 500 вчителів з Росії. За даними мера міста Івана Федорова, тільки 10% співробітників з відділу освіту (технічних фахівців) погодилися співпрацювати з окупаційним режимом, тоді як серед колаборантів немає жодного директора.

Білий дім поділивмя розрахунками де окупації України: Салліван спрогнозував, коли ЗСУ перейдуть в стратегічний контрнаступ

неділя, 5 травень 2024, 8:47

Україна після отримання військової допомоги США планує розпочати новий контрнаступ у 2025 році. Про це у суботу, 4 травня, заявив радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван, передає FT. Так, Салліван сказав, що він очікує "прогресу Рос...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 5 травня

неділя, 5 травень 2024, 8:21

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 05.05.24 орієнтовно склали: