Діти плакали від переляку: У РФ озброєні силовики без попередження увірвалися до школи

В одній зі шкіл російського Геленджика силовики вирішили провести "антитерористичні навчання", не попередивши вчителів, школярів та батьків. Про це пише Meduza, передають Патріоти України.

Озброєні силовики у масках увірвалися до школи, відкрили вогонь холостими патронами та імітували захоплення заручника. "Нікого не попередили, зайшли люди з автоматами, почали стріляти, діти злякалися, плакали, вчителі в шоці! А якби хтось вистрибнув з другого поверху чи напад епілепсії? Хто за це відповідатиме", – написала мати одного школяра.

В управлінні освіти їй відповіли: "все мало бути спонтанно, щоб діти навчилися поводитися в таких ситуаціях, чи ви хочете щоб вашу дитину застрелили?". Питання, хто санкціонував навчання неповнолітніх без попередження батьків, у місцевому управлінні освіти просто проігнорували.

Зазначається, що педагогів попереджали лише про проведення "навчальної евакуації", а не такої "операції". Після того, як інформація про інцидент потрапила до Мережі, місцева влада пообіцяла провести перевірку.

Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: Експерт дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 9:55

Збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 свідчить про розширення можливостей українських Сил оборони, які можуть діставати все далі й загрожувати ворожій стратегічній авіації, передають Патріоти України. Детальніше про те, що означає збиття літака ...

Ворог не припиняє атак: Росія знову уразила інфраструктурний об'єкт в Одесі

субота, 20 квітень 2024, 9:52

Військові уточнили наслідки атак Росії у ніч на 20 квітня - ворог атакував балістикою промислову інфраструктуру Запоріжжя та уразив інфраструктурний об'єкт в Одесі, передають Патріоти України. Деталі: Зазначається, що промислову інфраструктуру Запоріж...