"Діти тут нічого не знають!": У Мелітополь завезли "вчителів" з Дагестану, які розмовляють ламаною російською

Велика частина вчителів у тимчасово окупованому Мелітополі відмовилися працювати з російськими загарбниками. Замість українських фахівців росіяни завезли "викладачів" з Дагестану, інформують Патріоти України.

Російські пропагандисти зняли черговий сюжет з фейками про Україну. Так, "споконвічно російські вчителі" з Дагестану ламаною російською мовою розповідають, що діти в Запорізькій області говорять виключно українською мовою.

При цьому "педагоги" скаржаться, що шкільна програма не розрахована на російськомовних дітей, а українські школярі нібито не знають елементарного. "Вони в 11 класі не знають того, що належить знати в шостому. Наприклад, скільки на планеті материків. Також вони переконані, що саме їхні предки вирили Чорне море", – заявив "учитель географії" Абубакар Мірзабулаєв.

Крім того, жінка в хіджабі заявила, що для школярів "російська мова як іноземна, прямо на рівні англійської". Також нові "вчителі" повідомили, що дітям в українських школах ставили оцінки нібито в залежності від того, як школярі знали українську мову.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...